linnnighthope.blogg.se

Hej! Mitt namn är Linn Nighthope, en tjej från SSO. Jag lägger upp inlägg lite då och då och jag hoppas att du vill följa min resa genom spelet.

Dagens äventyr och upptäckter

Kategori: Allmänt, Spel

Hejsan! Idag (eller snarare ikväll...) har jag hängt med min klubbkompis Chloe Iceway. Just det! Jag har nog glömt att berätta det för er men jag har skapat en klubb, Happy Carrots. När jag skapade klubben tänkte jag att namnet var lite gulligt, och hästar älskar morötter, så varför inte?! Men i alla fall så hade vi jätteroligt tillsammans. Vi gjorde Moorlands championat och jag förlorade för att jag missade en pil och kom sedan från fel håll. (alltid en ursäkt..🙄) men Chloe lyckades bra och kom i mål med en femteplats! Bra jobbat! Men sen så försökte vi hitta likadana outfits. (vilket inte lyckades särskilt bra...😂) Men aja, sedan sprang vi vidare men så såg vi att det var tio minuter tills ponnychampet började, så jag vände hemåt och hämtade min ponny. Chloe kunde tyvärr inte vara med för att hon hade igen ponny, men hon sa att det var okej ändå. Så jag gjorde champet, och sedan var Chloe tvungen att logga ut. Men jag sprang och gjorde ponnyracet, och sen bytte jag häst...Men när jag kommer in i stallet så märker jag att stallhjälpen sitter och läser! Vanligtvis brukar hon mocka eller dricka hästarnas vatten och äta deras mat. Men hon kanske bara skulle ta reda på nåt?...Aja, hon fick i alla fall sitta kvar där och läsa. Men det var nog allt det intressanta jag gjort idag, så nu sitter jag här och skriver detta inlägg. Just det! Jag var på en marknad idag och köpte en heliumballong som liknade en häst. (såklart! ❤️) Och så har jag klippt ihop en bild till detta inlägget, som ni antagligen ser någon stans på skärmen... Men ha det så bra! Just det! Jag tänkte börja med dagens outfit, kommentera gärna om ni vill det! Men nu ska jag inte babbla mer! Ha det så bra så hörs vi! Baii! M.v.h Linn Nighthope
 
PS. Detta inlägg skrev jag för två dagar sedan, men jag har haft lite strul med bloggen därför har jag inte kunnat lägga ut något. Men nu ska det nog vara fixat!